A Hotel

 

 

Hotel Magnólia szálláshelyünk a Balaton északi partján Balatonszepezden, a Káli medence kapujában, nyugodt, kellemes környezetben, a strandtól 500 m-re és vasútállomástól és a buszmegállótól 200 m-re, közvetlenül a balatoni kerékpárút mellett várjuk vendégeinket.

Szálláshelyünk szezonálisan üzemel, májustól augusztus végéig várjuk vendégeinket.

 Szálláshelyünk 80 férőhelyes, 22 szoba áll vendégeink rendelkezésére.

Balatonszepezd védjegye a messze földön elismert tüdőt, embert megtisztító hegyi áramlat, a “Szepezdi Levegő”. Ha visszavonulna a világ zajától, megállna, megpihenne kissé, látogasson el Balatonszepezdre.

Csendes, elkerített, fenyvesekkel árnyékolt területünkön van alkalma kipihenni a hétköznapok zaját. Gondoltunk a kisgyermekes családokra is, részükre rendelkezünk gyermekjátszótérrel.
Autója miatt se fájjon feje, azt zárt parkolónkban elhelyezve, biztonságban tudhatja!

 

 

A felfrissülni vágyóknak fürdőzés is lehetséges, a szálláshelyünktől 500m-re található homokkal feltöltött gyermekbarát strandon. A hotel területén napozóterasz balatoni panorámával teszi teljessé a kikapcsolódást. 
Szálláshelyünk rendelkezik tűzrakó hellyel, ahol bográcsozás, grillezés is lehetőséges.

Ingyenes Wi-Fi áll vendégeink rendelkezésre a közösségi terekben.

 

 

Hotelünk kutyabarát szálláshely,
szívesen látjuk házi kedvencét is, térítési díj ellenében!
 

A környék számos felfedezésre váró természeti értékeket rejteget.

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Balatonszepezdtől számtalan kirándulási lehetőség nyílik vendégeink részére, Badacsony 18 km, Tihany 22 km, Balatonfüred 24 km, Csopak 28 km, Tapolca 23 km, Szigliget 25 km.

Programajánlatunk a környéken